Indisk grönsaksgratäng

Indisk grönsaksgratäng

Gör så här

1. Fräs lök, kryddor och grönsaker i smör i en stor gryta el stimkittel.
2. Slå på tomatkross och låt grönsakerna sjuda på svag värme under lock ca 30 min.
3. Tillsätt squash och rör om. Koka upp och smaksätt med salt och peppar.
4. Fördela i bleck.
5. Rör ihop matyoghurt, kokos, russin och lime. Skeda ut blandningen över grönsakerna.
6. Tillaga i ugn, 200° ca 15 min tills matyoghurten har stannat.
7. Koka basmatiriset.

Serveringsportion ca: Gratäng 325 g, ris 120 g
Källa: Arla Köket skola 1:2005

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen