Hummersoppa med chili och syrad grädde

Hummersoppa med chili och syrad grädde

Gör så här

  1. Hacka schalottenlök, chili, fänkål och vitlök. Sautera det hackade i en kastrull i lite olja. Tillsätt tomatpuré och vänd runt. Lägg i hummerskalen och fortsätt sautera så att skalen släpper vätskan. Häll i konjak, låt koka ihop någon minut.
  2. Tillsätt syrad grädde och låt sjuda ca 30 min. Ta från värmen och låt dra 1–2 tim så att smakerna framträder ordentligt.
  3. Sila av soppan och värm. Smaka av med tabasco och salt. Mixa i smör och servera.

    Källa: California Style Jimmi Eriksson Årets kock 2016

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen