Honungsglacerad kycklingwrap

Honungsglacerad kycklingwrap

Gör så här

1. Tina kycklingen. Blanda lök och soja och marinera kycklingen ca 30 min i rumstemperatur. Häll av överskott av soja. Värm kycklingen och blanda ner crème fraiche.
2. Koka riset.
3. Värm ev tortillabröd. Bred honung och senap över tortillabröd. Fördela kycklingröra, ris och sallad på bröden. Vik eller rulla ihop till wraps.

Serveringsportion: 1 wrap ca 225 g
Källa: Arla Köket Skola 1:2000

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen