Honungs- och ingefärsglaserad kassler

Honungs- och ingefärsglaserad kassler

Gör så här

1. Koka upp mjölk och ostsås i en kastrull eller stimkittel.
2. Tillsätt potatis, persiljerot, purjolök, salt och peppar. Låt sjuda på svag värme till potatisen börjar mjukna.
3. Fördela potatisen på bleck och vänd ner broccoli.
4. Gratinera i ugn på 200° i ca 20 min.
5. Rör ihop smör med honung och ingefära.
6. Lägg kassler på smorda bleck och pensla med honungsglazen. Stek i ugn på 200° i ca 20 min.

Tips: Gör du färre portioner lägg kasslern direkt på gratängen och grädda.

Serveringsportion ca: Gratäng 200 g, kassler 60 g
Källa: Arla Köket Skola 2:2005

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen