Högrevsgryta med sambalsting och bra syra

Högrevsgryta med sambalsting och bra syra

Gör så här

1.  Bryn lök och paprika i hälften av smöret,  lägg åt sidan. Bryn köttet i resten av smöret, salta.

2.  Lägg det brynta köttet och hälften av löken och paprikan i en gryta. Tillsätt buljong och sambal,  koka upp. Låt sjuda ca 2 tim tills köttet är mört.

3.  Tillsätt den syrade grädden och resten av löken och paprikan. Smaka av med salt.

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen