Hirtengratinerad sparris med vårlök och lufttorkadskinka

Hirtengratinerad sparris med vårlök och lufttorkadskinka

Gör så här

1. Skala sparrisen, koka i saltat vatten till de är mjuka. Kyl ned i vatten.
2. Mixa panko, smör och riven Hirten. Lägg ostmassan i en plastad form, ställ svalt.
3. Koka vårlöken och kyl sedan i isvatten.
4. Fördela sparris och vårlök på tallrik. Skär en skiva ostmassan och lägg snett över sparris och vårlök. Gratinera i salamander eller ugn.
Servera gratinerad sparris och vårlök tillsammans med skinka och örter.

Källa: Castello® Alps Selection 2012

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen