Het böngryta med majskolv

Het böngryta med majskolv

Gör så här

1. Fräs bönor, lök, paprika, spiskummin, chili och vitlök i smör.
2. Tillsätt krossade tomater och låt koka på svag värme ca 30 min. Smaka av med salt och peppar.
3. Blanda matyoghurt, gurka och mynta. Smaka av med salt och peppar.
4. Värm majskolvarna i ånga i ugnen ca 10 min. Servera med råris.

Serveringsportion ca: Gryta 245 g, gurkyoghurt 90 g, majskolv 1/3 st, råris 150 g
Källa: Arla Köket Lunch 1:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen