Helstekt fläskytterfilé med ädelostsås

Helstekt fläskytterfilé med ädelostsås

Gör så här

1.Bryn fläskytterfilé i smör, salta och peppra runtom. Lägg på smorda bleck och stek färdig i ugn, 150° till 70°C kärntemperatur. Låt vila.
2. Rör samman äppelmos, äppelbitar och crème fraiche som tillbehör.
3. Koka upp buljong+stekspad och grädde. Smaksätt med ädelost, ev balsamicovinäger, salt och peppar. Red med majsstärkelse till en krämig sås.
4. Mixa smör och persilja. Slå det över den varma potatisen.

Serveringsportion ca: 420 g
Källa: Arla Köket Senior 1:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen