Havsburgare

Havsburgare

Gör så här

1. Blanda matyoghurt och gurktärningar, smaka av med salt och peppar. Låt mogna i kyl.
2. Blanda alla ingredienser till fiskburgaren. Forma till hamburgare och bryn i smör. Baka klar i ugn vid 150° ca 10 min.
3. Marinera rödlök och potatis i citronsaft ca 15 min, smaksätt med persilja och salt.
4. Rosta brödet på grill i ugn.
5. Varva bröd, tomat och gurkyoghurt. Garnera med örter.

Serveringsportion ca: Havsburgare 170 g, rödlök och potatis 140, sås 40 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen