Havremums med vaniljyoghurt och bär

Havremums med vaniljyoghurt och bär

Gör så här

1. Smält smör, lägg i socker och låt smälta lite.
2. Blanda ner havregryn och kanel. Rör runt lite så att havregrynen får färg. Låt svalna. Förvara havremumsen i burk med tättslutande lock.
3. Blanda yoghurt och vaniljsocker. Varva yoghurt, havremums, honung (ca 1 msk/port)och bär i höga glas.

Serveringsportion ca: 220 g
Källa: Deli, Arlaköket 7:2004

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen