Havets frukter i gräddig dillbuljong

Havets frukter i gräddig dillbuljong

Gör så här

1. Koka alla ingredienserna, till och med grädde, till buljongen ca 15 min. Smaka av med salt och peppar.
2. Koka laxen i ånga i ugnen ca 7 min. Blanda crème fraiche med ost.
3. Fördela röran över brödskivorna och gratinera i ugnen vid 200°C ca 10 min.
4. Lägg lax och skaldjur i djup tallrik. Häll över den heta buljongen så att fisken och skaldjuren blir varma. Garnera med dill.
5. Servera med toast.

Serveringsportion ca: Buljong 2 dl ,fisk & skaldjur 130 g, toast 1 st 80 g
Källa: ArlaKöket Lunch nr 2 -99

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen