Hannas apelsinkyckling

Hannas apelsinkyckling

Gör så här

1.Bryn kycklingen i smör och lägg i smorda bleck.

2.Fräs lök, vitlök, paprika och tomat. Krydda med curry och chilipeppar.

3.Tillsätt crème fraiche, grädde, soja, juice och chilisås. Låt koka upp och smaka av med salt och peppar.

4.Häll såsen över kycklingen. Tillaga i ugn, 200° ca 20 min.

5.Koka riset.

Servera kycklingen med ris.
Serveringsportion ca 220 gram.

Källa: Arla Köket Vinnarmat 2010/Skolmat till 100

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen