Hamburgertallrik med klyftpotatis och am. dressing

Hamburgertallrik med klyftpotatis och am. dressing

Gör så här

1. Smaka av färsen med salt och peppar. Format till burgare à 90 g.
2. Stek dem i smör.
3. Blanda dressingen och smaka av med salt och peppar. Ställ kallt.
4. Stek potatis i ugn, 175° ca 25 min.
5. Pensla med smält smör. Krydda med örtkryddor och salta.
6. Servera hamburgaren i bröd med sallad, solrosskott och dressing.

Serveringsportion ca: Hamburgare 90 g, bröd 1 st, sallad 30 g, solrosskott 10 g, dressing 0,7 dl, potatis 175 g
Källa: Arla Köket Skola 2:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen