Gyllengul lasagne

Gyllengul lasagne

Gör så här

1. Koka linserna enligt anvisning på förpackningen.
2. Koka upp tomater, morötter och lök. Låt koka tills morötterna är mjuka. Red av med vetemjöl utrört i lite vatten och koka ytterligare 5 min. Tillsätt grädde och koka upp. Smaka av med basilika, salt och peppar.
3. Koka upp buljong och crème fraiche franska örter. Red av med vetemjöl utrört i lite vatten och koka 5 min.
4. Varva såserna med lasagneplattor. Avsluta med örtsås. Strö över ost.
5. Grädda i ugn, 175° ca 45 min. Servera gärna med en sallad.

Serveringsportion: lasagne ca 275 g
Källa: ArlaKöket Junior nr 2 1999

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen