Gummans currymatjes från Skåne

Gummans currymatjes från Skåne

Gör så här

1. Sila av spadet från sillen och skär den i bitar.
2. Blanda ihop majonnäs, gräddfil, curry och akvavit, vänd ner matjesillen.
3. Vänd ner äpple, gräslök och dill och låt stå minst 1 tim i kyl innan servering. Smaka av efter en tim så att currysmaken är "finfin".
4. Lägg upp i glasburkar, toppa med finskuren gräsklj och plockad dill.

Källa: Jul 2014 webbrecept

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen