Gryta med svamp- och tomatnudlar

Gryta med svamp- och tomatnudlar

Gör så här

1. Låt nudlarna ligga i kallt vatten.
2. Fräs svamp, vitlök och purjolök med paprikapulver i smör i en gryta.
3. Lägg i tomaterna. Tillsätt matlagningsgrädde, tomatpuré och buljong. Smaka av med ostronsås och ev salt. Låt koka ihop några minuter.
4. Häll vattnet från nudlarna och koka enligt anvisning. Låt dem rinna av.
5. Blanda ner nudlarna i svampgrytan.
Servera med t ex stekt kyckling eller majskolvar.

Serveringsportion ca: Svamp- och tomatnudlar 250 g, stekt kyckling 90 g
Källa: Arla Köket Skola 2:2000

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen