Grönsaksterrin med rökt makrill

Grönsaksterrin med rökt makrill

Gör så här

1. Sautera lök, morot och palsternacka i smör på svag värme 5-6 min. Tillsätt squash och stek ett par min till. Salta och peppra.
2. Blanda grönsakerna med broccoli och fördela i avlånga bakformar klädda med plastfilm.
3. Vispa upp ägg och vänd i crème fraiche och ost. Smaka av med salt och peppar.
4. Fördela äggstanningen över grönsakerna och grädda i ugn på 180° ca 40 min.
5. Servera med makrill eller annan rökt fisk.

Tips: Terrinen är också god att servera kall med makrill eller rökt skinka på grovt bröd, lite som ett smörrebröd.

Serveringsportion ca: 300 g
Källa: Katja Palmdahl Veckans recept 2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen