Grönsaksstroganoff

Grönsaksstroganoff

Gör så här

1. Skär spetskål och fänkål i grova bitar. Dela champinjonerna på hälften.

2. Skala och finhacka lök och vitlök.

3. Fräs spetskål, fänkål, champinjoner, lök och vitlök i smör-&rapsolja tills kålen börjar mjukna.

4. Tillsätt tomatpuré, dijonsenap och kryddor, fräs ytterligare någon minut.

5. Häll på syrad grädde och buljong, låt koka ihop några minuter.

6. Vänd ner smörbönor och gröna ärter precis innan servering. Servera gärna med ris.

Källa: Arla Guldko 2017

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen