Grönsakscouscous med rosa sås

Grönsakscouscous med rosa sås

Gör så här

1. Häll buljongen och oljan över couscousen. Låt stå och svälla ca 20 min. Rör om då och då.
2. Fräs hastigt wokgrönsakerna i smör. Blanda grönsaksfräset med couscous, bönor och solrosfrön. Servera varm eller kyl ner och servera kall.
3. Blanda ingredienserna till såsen. Smaka av med salt och peppar. Låt gärna stå och dra i kylen.

Serveringsportion ca: 310 g couscous, sås, 0,75 dl
Arla Köket nr 1:2007

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen