Grönärtssoppa med pepparrotscrème

Grönärtssoppa med pepparrotscrème

Gör så här

1. Koka upp ärtor, buljong, lök och smör. Mixa. Rör ut mjöl med grädde, häll ner blandningen i soppan. Koka i ett par minuter och späd till önskad konsistens. Smaksätt med salt.
2. Blanda ihop ingredienserna till pepparrotskrämen. Smaka av med salt och peppar.
3. Mixa ost med crème fraiche, salt och peppra.
4. Stek bacon knaperstekt och servera till.

Serveringsportion ca: Soppa 250 g, crème 30 g, krustad 20 g, bacon 8 g
Källa: Arla Köket Senior 2:2004

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen