Grön sparris – Smör – Ägg – Svecia

Grön sparris – Smör – Ägg – Svecia

Gör så här

1. Dela sparrisen på längden och vänd i olja. Stek sparrisen i en panna tills den får fin färg. Lägg i smör och pressa i citron. Smaka av med salt. Skeda citronsmöret över sparrisen vid servering.

2. Knäck äggen i en kastrull. Värm äggen under omrörning tills de börjar koagulera och sätta sig som
en äggröra, häll upp i en kannmixer. Mixa med riven ost, crèmefraiche och smör till en slät crème.
Smaka av med salt.

Källa:  Filip Fastén, Årets Kock 2014

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen