Grön ärtsoppa med vildris och bönsallad

Grön ärtsoppa med vildris och bönsallad

Gör så här

1. Fräs ärtor i smör med schalottenlök och vitlök, tillsätt buljong och vin. Koka upp, tillsätt crème fraiche och koka upp igen. Mixa soppan slät och smaksätt med salt och peppar.
2. Skär haricots verts och vaxbönor på snedden och fräs med rödlök, ris och bondbönor i smör, smaka av med salt och peppar. Vänd i krasse.
3. Avsluta med att mixa upp soppan innan servering. Lägg bön- och risblandningen i en djup tallrik och slå sedan på soppan.
Servera gärna med ett nybakat grovt bröd att doppa i soppan.

Serveringsportion ca: Soppa 430 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2003

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen