Grön ärtsoppa med ägghalvor och hembakt rödbetsbröd

Grön ärtsoppa med ägghalvor och hembakt rödbetsbröd

Gör så här

1. Fräs lök, vitlök och potatis i smör på medelvärme, ca 5 min. Tillsätt buljong, vatten och grädde, låt sjuda ca 10 min.

2. Tillsätt ärterna, koka upp och mixa soppan slät. Smaksätt med vinäger, salt och peppar.

3. Koka äggen ca 8 min. Spola dem kalla. Skala och dela äggen i halvor.

4. Servera soppan med ägghalvor och rödbetsbrödet med smör.

Källa: Arla Guldko 2017

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen