&w=1230&h=670&ak=9d34ffb1&hm=50365631)
Grilling cheese korma med koriander- och yoghurtdressing

I den här klassiska indiska grytan kokar du med osten i gräddsåsen där den tillagas på några minuter. Grytbasen kan du smidigt använda till både kyckling och ost.
Gör så här
-
Grilling cheese korma:
- Dela osten på längden och skär den i skivor till halvmånar.
- Smält smöret i en stor gryta och fräs lök och kryddor. Tillsätt blomkål och russin, låt fräsa ca 5 min.
- Blanda ner mjölk, grädde, mandelmjöl och kokos. Låt koka ihop några minuter. Rör ner yoghurten och smaka av med salt. Lägg ner osten i grytan, låt allt bli varmt och vänd ner spenaten.
-
Koriander- och yoghurtdressing:
- Skär gurkan i 1x1 cm tärningar. Blanda alla ingredienser till dressingen och smaka av med salt. Servera dressingen till grytan med ris.