
Grilling cheese burgare med cheddar, smörkokt lök, jalapeño relish och bacon

En lyckad burgare består ofta av olika konsistenser och smaker. Servera den här dubbla cheeseburgaren tillsammans med jalapeños, coleslaw och hemmagjorda pommes.
Gör så här
-
Smörstekt lök:
- Fräs silverlöken i lite av smöret. Salta och koka ur vätskan som släpper från löken. Tillsätt resten av smöret samt det brynta smöret. Låt koka tills löken är helt mjuk. Smaka av med ättika och ev mer salt. Det ska bli som en marmelad i konsistensen.
-
Jalapeño relish:
- Vänd runt jalapeño, smörgåsgurka och lök med honung och salt
-
Vid servering:
- Stek baconskivorna krispiga. Skär osten i skivor à 90 g.
- Stek ostskivorna till fin färg i olja. Krydda med svartpeppar och toppa med en skiva cheddar per stekt ostskiva och låt smälta ner.
- Rosta hamburgerbröden. Bottna bröden med den smörkokta löken. Toppa med lite rostad lök och ringla över majonnäs. Lägg på den stekta osten och toppa med jalapeño relish och bacon. Servera med coleslaw och nyfriterade pommes.