&w=1230&h=670&ak=9d34ffb1&hm=61f7d342)
Grilling cheese burgare med avokado, mojo rojo och rostad majs

Arla Pro Grilling cheese kan smaksättas på olika vis. Tillsammans med den spanska mojo rojon, majsen och avokadon är den här burgaren allt annat än en vanlig burgare.
Gör så här
-
- Skär osten i skivor à 90 g. Blanda citronskal och citronsaft med olivolja, persilja och svartpeppar.
-
Mojo rojo:
- Gnid in paprikorna med olja och rosta i ugn på 200° ca 10 min eller tills skalet fått färg. Låt svalna något, skala och kärna ur paprikorna. Mixa paprikan med övriga ingredienser och smaka av med salt, svartpeppar och cayennepeppar.
-
Rostad majs:
- Vänd runt majsen med brynt smör. Rosta i ugn på 200° ca 10 min eller tills majsen fått färg. Krydda med chilipulver.
- Blanda majsen med salladslök, gräslök och spenat medan majsblandningen fortfarande är varm.
-
Vid servering:
- Stek ostskivorna till fin färg i olja. Pensla skivorna med citron- och persiljeblandningen. Rosta hamburgerbröden. Bottna bröden med krispig sallad och avokado. Lägg på de stekta ostskivorna. Toppa med mojo rojo och rostad majssallad. Avsluta med lite rostad lök. Servera med en fräsch grön sallad.