Grillade revbensspjäll med päronmos och potatissallad

Grillade revbensspjäll med päronmos och potatissallad

Gör så här

1. Koka spjällen i saltat vatten tills köttet börjar släppa från benen. Häll av vattnet och låt spjällen svalna. Pensla över smör och krydda med grillkrydda. Stek i ugn, 175° ca 20 min.
2. Koka päron, lök och kanelstång mjuka i socker och ev lite vatten. Mixa eller mosa. Kan serveras kall eller ljummen.
3. Blanda crème fraiche med worcestersås och tabasco. Vänd ner potatis, rädisor och krasse. Smaka av med salt och peppar.

Serveringsportion ca: spjäll 130 g, päronmos 40 g, potatissallad 165 g
Källa: Arla Köket Junior 2:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen