Grillad levain med semibakade tomater, kronärtskocka och mozarella

Grillad levain med semibakade tomater, kronärtskocka och mozarella

Gör så här

1.Dela tomaterna på mitten och baka i ugn, 80° över natten, ca 10 tim.
2.Blanda ihop olja, citronskal, citronsaft och vitlök till en citronette.
3.Skiva kronärtskockorna och blanda med citronetten.
4.Gnid brödskivorna med vitlök och pensla med olja.
5.Lägg tomater, kronärtskocka och riven ost på hälften av brödskivorna. Lägg resterande brödskivor, tryck till och grilla i smörgåsgrill. Dela på mitten och servera.

Källa: Arla Köket Lunch på Hjerta 2014

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen