Grillad kycklingklubba med färgglad grönsaksgryta

Grillad kycklingklubba med färgglad grönsaksgryta

Gör så här

1. Pensla kycklinglåren med smör. Grilla i ugn, 175° till en kärntemperatur av 73°. Salta och peppra.
2. Fräs alla ingredienser till och med mandel i smör.
3. Tillsätt buljong och crème fraiche. Koka upp. Smaka av med salt och peppar.
4. Grytan kan redas lite om så önskas.
5. Servera med kokt potatis.

Serveringsportion ca: Kycklinglår 150 g, gryta 200 g, potatis 200 g
Källa: ArlaKöket Lunch nr 2 -99

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen