Grillad kyckling med majssås

Grillad kyckling med majssås

Gör så här

1. Lägg kycklingen i bleck. Ringla över smör och krydda med citronpeppar. Stek i ugnen vid 150° till en kärntemperatur av 72°.
2. Koka alla ingredienser till såsen ca 10 min. Smaka av med salt och peppar.
3. Koka riset i buljong – det ger en mustigare smak åt riset. Strö över persiljan vid servering.

Serveringsportion ca: Kyckling 150 g, sås 1 dl, ris 150 g
Källa: Arla Köket nr 1:2007 - web

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen