Grillad fläskfilé av svensk rapsgris med rostad örtpotatis, timjan- och persiljesmör

Grillad fläskfilé av svensk rapsgris med rostad örtpotatis, timjan- och persiljesmör

Gör så här

1.Gnid in köttet med kryddor, salt och peppar. Tillaga i ugn, 250° ca 10 min, låt stå i eftervärme tilsl innertemperaturen når 70°. 
2. Blanda potatis med olja, salt, peppar, timjan, persilja och vitlök. Tillaga i ugn, 230° ca 25 min. 
3. Blanchera morötterna.
4. Blanda smör med färska örtkryddorna. Lägg smöret på bakplåtspapper, forma till långa stavar och lägg i kyl.

Servera tunna skivor av köttet med rostad örtpotatis, morötter och en skiva örtsmör.

Källa: Arla Guld Ko 2014

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen