Grillad champinjonfoccaccia med kyckling

Grillad champinjonfoccaccia med kyckling

Gör så här

1. Stek champinjoner i smör ca 10 minuter. Pressa ner vitlök i slutet.
2. Tillsätt färskost och låt koka upp.
3. Blanda ner vårlök och smaksätt med salt och svartpeppar.
4. Skär kycklingbrösten i strimlor.
5. Dela foccaccian på längden och fyll den med champinjonröran, kycklingen och ost.
6. Grilla den fyllda foccaccian, linda in i smörgåspapper och servera med varm kycklingbuljong med persilja i.

Tips: En modern kafémacka, fylld med kyckling och en krämig, vitlökssmakande champinjonröra. Låt bröden ligga färdiga i kylen. Bara att ta ut och grilla snabbt!

Serveringsportion ca: 220 g exkl buljong
Källa: Deli Arlaköket 6:2004

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen