Grekiska biffar med klyftpotatis och tzatziki

Grekiska biffar med klyftpotatis och tzatziki

Gör så här

1. Blanda färs, ägg och kryddor. Rör i lök och potatis. Rör till en jämn smet.
2. Forma till biffar och stek i smör.
3. Dela potatisen i klyftor och lägg på bleck. Ringla över olja. Salta och peppra. Tillaga i ugn, 225° ca 30 min.
4. Strö salt över gurkan och låt dra. Pressa ut så mycket vätska som möjligt. Blanda matyoghurt med gurka och vitlök. Smaka av med salt och peppar.
Servera biffarna med klyftpotatis och tzatziki.

Recept: Agneta Kramsjö, Slöingeskolan, Slöinge
Källa: Kock i skolan 2011

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen