Gratinerad tagliatelle med chilifiskbullar

Gratinerad tagliatelle med chilifiskbullar

Gör så här

1. Koka tagliatelle enligt anvisning på förpackningen. Låt rinna av.
2. Häll av spadet från fiskbullarna och spara det. Koka upp mjölk, buljong och spad i en kastrull eller gryta. Vispa ut mjölet i lite mjölk och rör ner det tillsammans med crème fraiche. Låt sjuda några minuter. Salta.
3. Fördela den kokta pastan och fiskbullarna på smorda bleck. Häll över såsen, strö över chilipulver och ost. Gratinera i konvektionsugn vid 200°C ca 20 min. Gröna ärter passar bra till.

Serveringsportion: ca 300 g
Källa: Arla Köket Skola 1:2000

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen