Gratinerad kummel med räkor och potatisomelett

Gratinerad kummel med räkor och potatisomelett

Gör så här

1. Fräs lök och spenat i smör. Blanda med räkor, ost, ostsås och tomatpuré. Vik ihop fisken och krydda med salt och peppar. Fördela räkblandningen på fisken.
2. Tillaga i ugn, 150° i 10-12 min. Avsluta med att gratinera fisken under salamander till gyllenbrun färg.
3. Vispa ägg och mjölk lätt. Blanda äggblandningen med potatis och dill. Krydda med salt och peppar. Tillaga på smorda bleck i ugn, 150° 40-50 min.

Serveringsportion ca: Gratinerad kummel 260 g, potatisomelett 200 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2003

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen