Gräddstuvad rotsakspytt med äpple

Gräddstuvad rotsakspytt med äpple

Gör så här

1. Bryn potatis och rotfrukter i smör på stekbord.
2. Tillsätt äpple, grädde samt juice och låt pytten koka upp.
3. Red med maizena och smaka av med salt, peppar och gärna citronsaft.
4. Riv över citronskal och strö över bladpersilja vid servering.

Serveringsportion ca: 420 g
Källa: Arla Köket Skola-Förskola 1:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen