Golden powerbars

Golden powerbars

Gör så här

1. Mixa mandel, kokosocker och vaniljfrön till en pasta.
2. Smält kokosfett och mörk choklad och blanda ner i mandeln. Värm allt till 45° och temperar nougaten. Häll tillbaka i bunken och blanda ner vasslepulver och dinkelpuffar. Häll i en form, 20x30 cm, med bakplåtspapper i botten. Låt det sätta sig i rumstemperatur.
3. Dela barsen i önskad storlek. Doppa i choklad, strö ev. över guldflagor och låt stelna.

Källa: Roy Fares, Årets konditor 2010, Arla Köket Fun Baking 2016

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen