GI-smörgås med grönsaksdip

GI-smörgås med grönsaksdip

Gör så här

1. Blanda kvarg med rapsolja, smaka av med dijonsenap och lite salt.
2. Skala rättika och även gurkan om den har tjockt skal, skär grönsakerna i stavar.
3. Bred smör på smörgåsen. Lägg på ost och skinka.
4. Servera stavarna i ett glas eller plastmugg med smörgåsen.

Serveringsportion ca: 125 g exkl bröd
Källa: Deli, nr 12 vår 2007

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen