Getost- och cheddarpaj med rucola

Getost- och cheddarpaj med rucola

Gör så här

1. Kör cottage cheese, ägg, ost och vitpeppar i matberedare. Smaka av med salt.
2. Varva cottage cheese-blandningen med rucola i de förgräddade pajskalen. Avsluta med cottage cheese-blandningen.
3. Tillaga i ugn, 170° ca 40 minuter eller tills pajerna stannat.
4. Rosta pecannötterna under omrörning i torr panna.
5. Servera pajen med rostade pecannötter och fikon, ringla lite honung över varje pajbit precis innan servering.

TIPS: Smaka av pajsmeten innan du saltar, eftersom osten är salt kan smaken variera lite, salta sedan om du tycker att det behövs.

Serveringsportion ca: 350 g
Källa: Deli, Arlaköket 7:2004

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen