Fullkornsmuffins med choklad

Fullkornsmuffins med choklad

Gör så här

1. Koka upp grädde och glykos och slå över chokladen, rör slät. Låt svalna.
2. Smält smöret och slå i mjölken. Vispa ägg och socker luftigt. Häll i smör och mjölk på låg växel.
3. Sikta de torra ingredienserna och tillsätt dem försiktigt. Blanda till en jämn massa. Spritsa i formar och baka i 180°, ca 17 min. Låt svalna.
4. Spritsa i lite chokladtryffel och pudra lätt med florsocker.


Serveringsportion ca: 80 g
Källa: Ekorecept Kocklandslaget

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen