Frusen citrontårta

Frusen citrontårta

Gör så här

1. Smält smör och mixa med kakor i en matberedare.
2. Plasta en springform, ca 24 cm i diameter, och tryck ut kakmixen i botten.
3. Vispa florsocker och äggulor vitt och fluffigt.
4. Vänd ner kvarg och vispad grädde. Smaksätt med vaniljsocker, citron- och limesaft samt lite av skalet som tvättats och rivits fint.
5. Häll smeten i formen och frys tårtan minst 5 tim innan servering.

Serveringsportion ca: 150 g
Källa: En klick betyder så mycket

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen