Fruktig dessert i glas

Fruktig dessert i glas

Gör så här

1. Vispa grädde och blanda ner kvarg och vaniljsocker.
2. Gör en fräsch fruktsallad av kiwi och blåbär.
3. Varva gräddblandningen med fruktsalladen och havreflarn i glas.
4. Avsluta med en klick av gräddblandningen och toppa med några blåbär.

TIPS: Fruktdesserten kan du också servera på tallrik eller förbereda i bleck. Strö över havreflarnen sist, annars blir de mjuka.

Serveringsportion ca: 230 g
Källa: Lätt och läckert

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen