Frukt, örter, grönpeppar och fläskkött

Frukt, örter, grönpeppar och fläskkött

Gör så här

1. Blanda marinaden och häll den över köttet. Låt stå i kyl i ca 2 tim.
2. Koka upp köttet i sin marinad. Tillsätt buljong, tomatpuré och crème fraiche. Koka på svag värme tills köttet är klart. Red eventuellt med majsstärkelse. Tillsätt grönsaker. Hetta upp. Smaka av med salt och peppar.
3. Koka ris. Blanda gärna i lite kryddörter.

Serveringsportion: Gryta ca 370 g, ris ca 180 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen