Fröken Olssons drottningpaj

Fröken Olssons drottningpaj

Gör så här

1. Kör smör, mjöl och socker till en deg i en blandare. Ställ kallt i 2 timmar.
2. Tryck ut hälften av degen i botten på en pajform ca 24 cm i diameter. Strö på hallon och blåbär, pudra över potatismjöl.
3. Kavla ut resterande deg och lägg den över pajen.
4. Baka i ugn, 175° i 35-40 minuter.
Servera pajen med vaniljsås.

Serveringsportion ca: 175 g
Källa: Deli, Arlaköket 7:2004

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen