Friterad brieost med Hirten och apelsinkräm

Friterad brieost med Hirten och apelsinkräm

Gör så här

1.Skär osten i 2 cm stora kuber. Blanda panko och riven ost.
2.Panera ostkuberna först i mjöl, sedan i ägg och sist i pankoblandningen. Fritera i 180° olja tills de är gyllenbruna.
3.Skala av det yttersta oragnefärgade skalet på apelsinerna. Mixa skalet med saften från 2/3 av apelsinerna och äggulorna. Tillsätt rapsloja lite i taget tills det blir en apelsinkräm.
4.Finhacka rosmarinen och vänd ner i krämen, smaka av med honung, salt och peppar.
5.Servera de friterade ostkuberna med apelsinkrämen.

Källa: Cheeselab 2014

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen