Fransk skinkterrin med persilja och kall örtsås

Fransk skinkterrin med persilja och kall örtsås

Gör så här

1. Blötlägg gelatinbladen ca 20 min. Fräs skinka, bacon, lök och morötter i smör. Tillsätt persilja och peppar.
2. Fördela i avlånga formar à 2 l. Krama ur gelatinbladen och smält dem i buljongen. Fördela buljongen i formarna. Låt stå i kyl ca 2 timmar.
3. Skiva terrinen med en vass kniv.
4. Servera med crème fraiche och kokt potatis.

Serveringsportion ca: terrin 130 g, crème fraiche 50 g, potatis 150 g
Källa: Arla Köket Senior 1:2000

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen