Fläsksida med sojayoghurt, picklad gurka och matvete

Fläsksida med sojayoghurt, picklad gurka och matvete

Gör så här

1. Koka fläsksidan tills den nästan faller sönder tillsammans med lök, lagerblad, salt och peppar. Sätt i press mellan plastade bleck. Kyl under hård press över natten. Skär i portionsbitar och bryn frasig på svålsidan.
2. Återvärm i ugn, 250° i ca 5 min eller tills svålen är krispig.
3. Blanda soja, majonnäs och matyoghurt. Smaka av med salt och peppar.
4. Blanda gurka, gräslök, vinäger, socker och salt. Låt dra i ca 15 min.
5. Koka matveten.
6. Blanda matvete, rödlök, chili och olja. Värm snabbt i ugn, 90° under plastfilm eller lock.
Servera fläsksidan med sojayoghurt, picklad gurka och matvete.

Källa: Årets Kock 2012


Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen