Fläskrullader med smak av mynta och curry

Fläskrullader med smak av mynta och curry

Gör så här

1. Pressa ur eventuellt vatten ur spenaten.
2. Blanda med äpple, mynta, salt och peppar.
3. Fördela ca 30 g spenatblandning per karréskiva, rulla ihop och lägg tätt i bleck.
4. Häll över buljong, ca 2 l per bleck och brässera i ugn, 175° ca 30 min.
5. Blanda crème fraiche och curry.
6. Servera med ris, kokt potatis eller mos av rotfrukter.

Tips: Buljongen kan redas med maizena och serveras som en varm sås till.

Serveringsportion ca: 250 g fläskkarré, 50 g sås, 200 g potatis
Källa: ArlaKöket lunch nr1-00

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen