Fläskmedaljonger med dragon och senap

Fläskmedaljonger med dragon och senap

Gör så här

1. Vänd köttet i mjöl och bryn i smör tills det fått fin färg. Salta och peppra.
2. Stek svamp med lök och vitlök. Salta och peppra.
3. Lägg köttet i bleck, fördela svamp och lök över köttet.
4. Blanda grädde, senap och dragon. Smaka av med salt och peppar.
5. Häll gräddblandningen över köttet. Tillaga i ugn, 160° ca 40 min.
6. Koka riset.
Servera köttet med ris.

Källa: Arla Guld Ko 2014 

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen