Fläskkotlett med rimmat fläsk- och rotfruktsragu

Fläskkotlett med rimmat fläsk- och rotfruktsragu

Gör så här

1. Bryn kotletter i smör. Salta och peppra. Lägg på bleck och stek klart i ugn.
2. Bryn sidfläsk och rotfrukter. Tillsätt syltlök, buljong och honung.
3. Koka under lock tills rotfrukterna börjar mjukna. Red med majsstärkelse och vispa i crème fraiche. Smaka av med salt och peppar.
4. Servera med potatismos.

Serveringsportion ca: kottlett 200 g, ragu 90 g, ragu 180 g
Källa: Arla Köket äldre 2:2003

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen